Stockholm

Började på ett långt inlägg på FB, men det blev ett blogginlägg istället. Känns mer "valfritt", att läsa. På tiden kanske, bloggen är ju lite vilande. Lyckas inte få till tid å lust samtidigt:).... Ännu en gång bloggar jag via mobilen och på resande fot. Verkar som om mina tankar flödar friare när jag ser mig om i världen.  

Den här gången är världen "bara" huvudstaden. Jag och Cia har ätit middag hemma hos Sanna och Roffe Sohlman, ägarna till Rue Sade B&B i Antibes, Frankrike där vi jobbade förra sommaren. 
Fantastisk middag med pilgrimsmusslor, tryffel, vildsvin, Amarone vin, champagne, jordgubbar, på terassen med sol och utsikt över vattnet...ja ni fattar! Ofattbart lyxigt och trevligt! 
Sen blev vi bjudna på stand-up på Boulevardteatern på lördagen av samma par! Plus boende mitt i stan på "Guldgränd", ett lägenhetshotell på Söder med fantastiskt läge, sköna sängar, kakelugnar, trägolv å högt i tak. Jag vet inte vad som skulle toppa den här "Tack-för-förra-sommarn-presenten" av förra arbetsgivarna! Tusen Tusen Tack!Nu är det söndag. Har vinkat av Cia och sen promenerat i fem timmar på stan. Firar morsdag i Stockholm. Dock bara med "närvaron" av min egen mor i tanken ❤️ Och "frånvaron" av mina egna barn, men de finns ändå alltid nära! Har pratat och sms:at med dem och det kärleksfullaste sms jag fått nånsin, damp just ned i telefonen! Varje dag är morsdag med dem! Vi skriver inte på FB, det mest privata, jag å kidsen. 


Fast lite dubbelmoraliskt blir det att skriva det på bloggen nu. Nåja. Dubbelmoral är bättre än ingen moral alls. Några reflektioner under helgen: 
Det är varmt och sommar i luften: Många är förälskade. 
Många är vältränade. 
Vet inte vad jag blir mest förbannad på. 

Får bli ett nytt inlägg om detta sen. Hur i helvete jag ska komma i form... Livsnjutare som jag är...:-)


Nu har min reslust tagit paus och jag längtar mest hem. Nästa gång jag reser någonstans är till Antibes för att jobba några dar för Margit som är där i år. Tills dess ska mesta tiden tillbringas på Renön! Ska nu njuta av sista timmarna i huvudstaden, trots att jag är själv. Piteå lär ju stå kvar:)