Storstädning av kroppen!

 
Nu har så många frågat "Men vad har du gjort??" och syftat på hur pigg jag ser ut. Tack säger jag och berättar lite mer här:
 
 Jag har ju varit väldigt sjuk. Och när man är sjukskriven så har man tid att tänka. Jag hade ätit så mycket mediciner och fått massor av blod och kände mig redo för en "städning" av kroppen. Det här var i höstas alltså.
Det skulle jag ha gjort för länge sen! - Vem vet...kanske jag sluppit att bli sjuk då?? Nåväl här kommer det jag gjort iaf:
 
Jag har kört en kur som heter cellReset - en reningskur för kroppen, Inte fasta, inte nåt självplågeri utan 28 dagar med väldigt ren mat (4 ggr per dag) och rena kryddor och massor av goda vitamindrycker och mineraler för att boosta upp kroppen med antioxidanter. Testat av läkare och vetenskapsmän och med produkter som funnits i 23 år på marknaden. (Flera som tävlar idrott på elitnivå använder också produkterna, alltså dopingtestat!)
 
Skulle säga - utan tvekan - att det är den bästa "kur" jag kört i hela mitt liv. 
Och då har jag prövat många.
Den här gången med coach från Piteå, utbildad näringsterapeut och som jobbat med hälsa i över 20 år. Support som jag aldrig upplevt tidigare! Vi har dessutom varit vänner i många år, jag och Kristina, så jag har full tillit till henne. Skulle inte våga rekommendera det här om jag inte haft tillgång till hennes erfarenhet och andra vänners upplevelser, som gjort samma kur som mig. Alla har mått superbra!
 
Folk gillar ju "före-och-efter"-bilder. Jag gillar före och efter-känslan! Fast jag lägger ändå några bilder här nere. Det är inte så många kilon minus, men en massa slaggprodukter mindre, som gör att man ändå ser piggare ut och känner sig lättare! Så jag skulle säga att jag är glad och pigg, istället för seg i hjärnan och trött och låg.
 
Jag är snart nere på noll med mediciner. Jag fortsättar att tillsätta vitaminer (tillverkade efter läkemedelsstandard) i naturlig och lättupptaglig form istället. 
Och jag har hittat ett sätt att fortsätta må bra. Ett verktyg så enkelt att använda! 
 
Jag skulle säga att det är en ctrl+alt+delete, fast för cellerna. När cellerna ska förnya sig, så gör den ju en kopia av sig själv. "Och när du gör som du alltid har gjort kommer det att bli som det alltid har blivit". Men så gör man nåt annorlunda - man ger kroppen cellnäring och tar bort gifter - och vips, så förnyar sig cellen fast i en bättre variant än vad den var tidigare. (väldigt enkelt beskrivet:-)
 
Och för er som gillar själslig "ro" - så är det här en inre resa också. Det är som om stress rinner ut ur systemet samtidigt som cellerna renas.
 
Det här är en kur som är så mycket mer än att gå ner i vikt, men som förstås är en bra bonus för många.
Största vinsten är måendet!
 
Ni vet då känslan av LIV i kroppen och massor av energi till att leva det här som vi kallar livet!
 
Jag körde min kur i november och har trots jul, utlandssemester, korvgrillning m.m. inte gått upp ett hekto. Det härliga med den här kuren är att ämnesomsättningen kommer igång och det verkar hålla i sig!
 
Så nu tänkte jag köra en vårstädning igen. Roligare att göra i grupp. Vill du hänga på?? Det tar en dryg vecka innan man har alla produkter på plats från det man beställer, så jag tänkte göra det nästa vecka.
 
i grupp betyder alltså att vi gör en grupp på FB eller mail och stöttar och peppar varandra. Jag har alla papper och min coach, Kristina finns alltid i bakgrunden som bistår med stöd om det behövs. Plus att jag känner flera som gjort kuren och gärna stöttar också.
 
Själva "RESAN" med sig själv och cellReset:en, den gör man försås själv! Det här är en kur för dig som bestämt dig att ta eget ansvar över ditt liv och ditt mående! 
 
maila eller ring/sms:a mig isf! Så berättar jag mer.
 
asa - @- asaivarsdotter.se eller nollsjunoll-Trehundratolv8809
 
 
En bild med uppsatt hår, före och efter CellReset:
 
 
 
En lite närmare bild med lite make-up, före och efter CellReset:
 
och en helt osminkad bild, före och efter CellReset:
 
 
 
 

Mera sammanfattning

Fortsätter där jag slutade: Bröllopet som var väldigt trevligt!
 
och Mió Evanne som gjort mitt hår: Coolt va??
 
 
 
 
2015 var ju det fantastiska året som jag blev mormor. Se så fin dopklänning Mona hade stickat åt Valter. Och så en närbild på underverket!
 
 
Lite slumpmässigt valda bilder från sommaren: Rickard och Anna-Lotta Larsson under invigningen av Stadsberget, mitt i vår spelperiod på Karlbergsteatern.
 
...som här syns på bild. Och i SVT blev det ett litet inslag. Nyheten var att det skulle vara en midnattssolsföreställning. Rolig idé men inte så mkt folk som kom på just den kvällen. Men totalt sett blev årets uppsättning "Ljuva 60-tal" en höjdare. Närmare 3000 besökare!
 
Här firar vi premiären på Bishop Arms och läser recensioner på nätet sent på kvällen. Riktigt rolig läsning!
Här är Assar och Stefan glada!
 
En konsert med Festspelen hann jag med också. Här är det soundcheck med Euforia. Fast hon heter inte så:-)
 
 
och lunch med gänget som fick stor uppmärksamhet på stans restaurang. Servitrisen blev lite starstrucked av Loreen:-)
 
 
Och en massa gig på havsbadet under vår/sommar 2015 hanns också med. Här med vikarierande pianist Emil Henriksson, en duktig kille som sen åkte söderut "hemåt";
 
Men sen kom då perioden av sjukdom. 
Den 17/8 opererades jag på Sunderby Sjukhus. En ganska "enkel" operation. Men sen blev det komplikationer. Efter tre veckor på sjukhus, fem liter nytt blod och massor av mediciner fick jag äntligen åka hem och börja min resa tillbaka till livet.
 
 
...sju och en halv månader senare sitter jag nu här och förundas över allt jag varit med om.
Nu är jag sambo. Ola har flyttat upp från Umeå och vi har firat ett år tillsammans. Magi!
Valter har fyllt ett år.
Jag har blivit frisk med bl.a vitaminterapi.
Det är april och jag jobbar heltid igen. Just nu med hälsa, humor, teater och vanliga gig som Företagsfrukostar, bygdegårdar med Rickard och Stora Nolia.
 
Och försöker hitta balansen i livet igen!
 
 
 

Nystart

Dags att skaka liv igen i bloggen. Just nu bara för min egen skull så jag kan sortera i allt som hänt senaste tiden. Kanske för att senare titta tillbaka och förstå.
 
Semestern med Ola var bra med bilsemester till Gotland, Malung och Övertorneå. Fast egentligen vilade jag inte så mycket som jag kanske skulle ha gjort. För jag hade en deadline för ett "sommarprat" som skulle spelas in dagen efter vi kom hem från Malung. Så jag skrev och skrev. Det slutade i ett "Summertalk" som blev en podd på P-town. Det går att lyssna på: http://p-town.se/summer-talks-1-asa-ivarsdotter/
 
 
Och så skulle jag medverka i Piteås egna "Allsång med Anders Lundin", och det var väldigt roligt, men tog förstås sin förberedelsetid. Hade förberett mig med typ tre alternativ, för att känna in stämningen och stunden. Valde det jag trodde mest på och det gick hem (Torgny Lindgren...s okända syster Dagny Lindgrens prosa). Där dök även Belinda Bengtsson upp och filmades och fick enorma antal klick på facebook:
https://www.facebook.com/dansarochler/videos/10153370368726620/?pnref=story 
 
Men här allsång alltså med sjävaste Lundin. Roligt!
 
Lite ledighet och mys med familjen också, här på café Pensionatet:
 
och några riktigt svarta dagar med en mycket sjuk syster... som jag har valt att inte ta upp här och nu.
 
En golfkurs och några golflektioner med min egen "PRO" - Ola. Även Simon och Jenny testade:
 
Sen skulle jag själv hålla i allsång, den här gången på Hägnan i Luleå med Hep Stars som dragplåster. Tur det för vädret var som det brukade den här sommaren...
 
Svenne bakifrån:
 
och så de här två godingarna: Britta och Magnus:
 
Sen bussresa ner till Umeå, här tyckte jag att solen ändå sken på mig:
(men hemma hade det varit katastrof med ett syskonbarnbarn som dog vid födseln. Så egentligen var jag nog rätt sliten vid den här tidpunkten)
 
och väl framme i Umeå var det jobb i 8 dagar på Stora Nolia. Många goa minnen därifrån. Laga mat med Gustav Trädgårdh:
 
Ta hand om logen och artisterna:
 
Smaka på blommor (det lite flummigare inslaget...)
 
och så superbokningen Samuel Hallelujah Ljungbladh:
 
Bästa tekniken och teknikerna från USTAB:
 
och så den "märkliga" upplevelsen med låtsasinstrument och singback med "Cotton Eye Joe". Bar omkring stolar och ordnade växel och kaffe mer än jag var konferencier för det här gänget i a f:-)
Konstig bild, men väldigt trevliga människor. Just här påminner han om USTABs egen Acke:
 
Så vinka hej då till Nolia och dra norrut:
 
 
...och direkt kasta sig in i årets stora happening: Bröllop mellan Simon och Jenny! Den här bilden tog jag bara med mobilen och jag tycker den är så vacker! Detta vackra par!
 
Några till:
 
 
 och sen då...? Så levde de lyckliga i alla sina dagar <3
 
Fast sen...blev jag sjuk. Det får nästa inlägg handla om.... kanske.