Dammsugare och trosor

Tredje dagen jag letar dammsugarpåsar! Hur svårt kan det vara?! Har stått å brummat och spelat charader (alltså  försökt göra mig förstådd) på flera affärer nu. Idag fann jag ordet: sac de aspirrratöööörrr (tre R = franska gurglande R)  har köpt hem "universial" som inte funkade. Suck. Sac. 
Nåväl. Nya tag i morgon. (Till Margit: tur du hade köpt moppar! Välanvända:))

Dessutom har jag irrat omkring med ett mkt märkligt kroppsspråk på dagens handlingsrunda. Hade köpt nya trosor som VERKLIGEN inte passade mig. Såg fina ut, men... Ni vet känslan tjejer: kjol, trosor som är för stora som glider ner hela tiden och som man diskret ska försöka få på plats igen. Jag gav upp mot slutet och höll fast trollorna med en hand och drog dramaten med den andra. Höll huvudet högt och tänkte att ingen känner mig här! Jag är mkt glad över att detta inte går att visa på bild:) Skämskudde på! Trosor av! Och ner i soporna med dem! På med gamla beprövade modeller.. Inte gamla alltså. Äh, ni fattar!

Unnade mig en stund i solen idag och sparade städningen till senare. Man får passa på när molnen skingrar sig!
Jag måste erkänna att jag ogillar när det blir för varmt! Och att jag hade gruvat för att komma ner hit. Så vädret är helt perfekt här! Svalare än hemma och det går att sova på nätterna:)

Passerade marknaden som kokade av folk idag!


Fick den här bilden i mitt flöde idag på Facebook:


Lite kul "säg", men somliga straffar Gud direkt... Jag ojades över några "idioter" jag stött ihop med idag och sen när jag städade och böjde mig ner så sprack klänningen. Där bak. 
Livet vs Åsa - ett lika. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: