Jobbdag

Varit så otroligt trött idag, efter intensiva dagar. Idag hade jag bara en incheckning och lite städ och handling att göra. Men det tog hela dagen. För många pauser, tydligen:)
Hade glömt hur tungt det är att handla och bära allt uppför trappen. Borde nog väga lite mindre själv, så kanske det kändes lättare att springa i de här trapporna. Är i dålig gorm efter en formsvacka med hälsan under våren.   (skulle skriva form. Men autocorrecten skrev gorm. Och den har ju rätt, man blir lätt gormig under formsvackor...) 
Fast med den "diet" som jag kör med här i Frankrike blir det inte minus på vågen... Nåväl. 
 
På tal om våg. När jag ÄNTLIGEN kom mig ut i solen var kl 17.00 (rätt bra tid för mig som ändå mest håller mig i skuggan) och solen hade ersatts med blåst och moln. Rejält med blåst! Ni som varit hit och hälsat på vet vilken strand det här är (bilden nedan) Och hur högt upp vågorna går...:


När man blir sandblästrad på stranden får man hitta alternativ. Så nu sitter jag på terassen istället och njuter i skuggan. 


När jag städar hinner jag fundera. Det händer så mycket i mitt liv just nu. Förundras över olikheter på människor som passerar i mitt liv. Både privat och på jobbet. Hur jag med vissa blir 100% mig själv på en gång. Och med andra blir jag bara en åskådare som stängt "dörrn" till mitt inre. Man tittar på och tänker "hur tänker dom?!?" (Jo, jag vet att man skriver "de/dem", men gillar "dom" mkt mer). Förstår mig verkligen inte på människor ibland... Kanske därför jag är singel. För jag kan faktiskt förstå mig själv ibland! För det mesta. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: