Att gå på knäna
Trots att vi nu varit båda två här idag, jag och Cia, så har vi jobbat 07-16. (plus lite tvätt och disk senare under kvällen) Vi har sedan filosoferat vad vi gör för ”fel”. För enligt säkra källor (nu var vi där igen, jag menar de två som tidigare arbetat här, som förmodligen är mutade av chefen att säga så) - så ska man vara klar runt lunch med alla göromål och då ta på sig sin franska klänning, en solhatt och glida ut i Antibes, eller hela Provence för den delen, och njuta av fantastiska vyer, måltider och viner.
Det vi hunnit med är att se vägen mellan B&B:t och Carrefour (typ ICA, fast utan Stig), vi har idag ätit fil och flingor till middag och till det passade inte rödvin. (vi provade i och för sig aldrig med rosé, det kanske skulle ha fungerat bättre).
Men vi hade större planer än fil och flingor till att börja med! För vi hittade något som gjorde att jag hajade till. Något som såg ut som pitepalt! Så det var så middagsplanerna började. Vi var för trötta för att laga mat, så vi köpte denna "boll":




skriven
Hej Åsa
hittade hit via Monica Lindgrens blogg och det är jag glad för. Ska bli kul att följa din tillvaro som B&B-värdinna eller vad din nya titel nu kan vara.
Tipsade också om dig på min blogg. Ha en skön sommar önskar en f d roknäsbo