Öppningsdagen!

Vi har handlat, pimpat, städat, putsat, planerat och längtat till i dag då första gästen skulle komma!
 
Men tji, fick vi! Inte kom det nån gäst inte.. ha ha! Hade det på känn, för vi hade ett raspigt meddelande på husets mobiltelefon häromdagen som ingen förstod något av. Kanske ringde han och avbokade...? Nåväl, jag kan nog andas ut och hämta andan inför helgen, för då är det fullbelagt och Cia åker hem..  Wish me luck!
 
Förutom förberedelser har vi tagit över bokningssystemet från och med idag och det är lite pyssel med att svara på mail och frågor från gästerna.
 
En lunch ute i solen unnade vi oss i alla fall!
Så här ser en del av huset ut när man står just under det (några av de fönster vi putsar:-)
 
och skylten med Coutellerie är en knivbutik, som ligger precis granne med:
 
Jo, Police Municipale. Vi har allt vi behöver i närheten...Knivar och en stängd polisstation...
 
När batterierna för idag var slut efter ett långt arbetspass, åt vi god hämtmat och sen gjorde vi lite bus på stan - nämligen film! Ni som hängde med oss till USA vet att "Fonka Film" dök upp lite här och där. Ett otroligt opretentiöst filmprojekt som handlar om att dela med oss av vår verklighet, fast på ett skruvat kortfattat sätt.
 
Och så handlar det om att ha kul förstås! Och det har vi:-) Här på bilden filmar Cia mig bakom en buske och sekunderna senare dyker det upp ett gäng förfriskade människor (med betoning på män) som ville vara med! Fransmän är också galna.. ha ha!
 
 
Filmen finns på Facebook. Ska se om den går att få hit till bloggen också. Inte nu, men någon kväll som inte är lika sen:-) Men nu är det slut för idag, tack för idag, Rue Sade!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: