Somliga straffar Gud direkt

Alltså klockan är snart ett på natten och jag ska ju upp och göra frukost till gästerna snart! Men ett snabbt inlägg måste jag bara hinna med!
Det vanliga jobbet gjorde vi extremt effektivt för det var strålande sol ute och vi ville ju iväg ut. Men just då vi skulle iväg så kom dagens gäst (som vi inte hade någon incheckningstid på) och hon hade inte bråttom och pratade en hel massa, på engelska, franska och lite slang (tror vi) ... men vi nickade och var trevliga!
 
Till sist kom vi oss iväg till stranden, det hade hunnit bli rätt sen eftermiddag, och idag hittade vi en ny strand (finns gott om dem här) och placerade oss lite längre ifrån sopstationen idag (och egentligen om jag ska blogga snabbt så är det väl idiotiskt att ha bilder på en soptunna, men nu ids jag inte göra om den här taffliga inledningen)
Men det är ändå ett bra ställe att ligga på, för att ibland kommer det lite dofter från omgivningen. Ibland fisk, ibland surt, ibland bara allmänt "ni-vet-utlands-dofter-som-man-inte-är-van". Och igår då jag skulle stretcha mina ben - som är grymt stela ibland av alla trappor - så låg jag ner och ni vet.. drog benet mot mig. Och då råkade jag släppa mig och vindarna låg så att den ....eh.. odören...(tänk er själv baguetter och croissanter m.m) hamnade rätt i nyllet på Cia. Jag hade tänkt skylla på soporna, men det var för uppenbart där jag låg med benen i vädret och minen: "va? lukar mina fisar illa? Nähäää..."
 
 
Men inte hann vi ligga länge förrän det kurrade i magen. Men vi hade ju börjat vår "diet" idag. Igen. Och ätit nyttigt till frukost. Men man kan ju inte tvär-sluta (får väl trappa ner va?!), så det blev en hamburgare på stranden:
 
 
Men somliga straffar Gud direkt. Vi hann ta några tuggor och sen PLÖTSLIGT (och då menar jag plötsligt) så blåste det upp till storm. På en sandstrand. Sittandes ner, nära sanden på en handduk. Med en hamburgare i handen. Och vi som hade beställt extra salt på stripsen... inte extra sand:
 
...en just öppnat burk med cola. Och i majonäsen blev det rätt mycket extra "krydda"...Är det någon som försöker säga nåt till oss?? Tala högre i så fall!
 
Jag vet inte vad det här var för regn/sand-dans men håret torkade fort i alla fall (Jo, jag var faktiskt ner och doppade mig!) Vi packade ihop oss men det var så otroligt mycket trafik (ALLA som legat på ALLA stränder runt hela området skulle hem samtidigt) så vi tog en "omväg" förbi Juan les Pins för att uppdatera oss på vägen som chefen visade förra veckan. En härlig tur på Scootern även om det blåste ljumma vindar.
 
Sen åkte vi hem och det blev lite bokföring och strykning (tro det eller ej men Cia gillar att stryka...!) och sen en D U S C H. Det var sand ända in i... ja, ni f.ttar! Då vi ändå var rena, så tänkte vi att vi piffar till oss lite och går ut och viftar lite med ögon-franskarna... Ska väl inte vara så svårt?!?! Efter många bilder och lite vin (ja, ikväll tog vi en ny flaska eftersom vi var på restaurang) så fick jag till den här blicken:
 
Det borde ha gått, eller hur?! Men nu kan jag ju inte berätta hur det gick, måste ju ha en liten cliff-hanger, då läsarna bara blir fler och fler här på bloggen! (fast å andra sidan har ni redan räknat ut - att om jag sitter och bloggar kl. 01 på natten funkade inte den där blicken. Fan.) Nåväl, tur att jag trivs i mitt eget sällskap! Jag får måla ögonfransarna lite mer nån annan gång. För det är väl de, det hänger på..??? Eller så måste jag gå i flirt-skola hos nån mer rutinerad. (fixade en blind-date för två veckor sen åt två polare och där slog blixten ner. Statusändring på Facebook efter två veckor...! Det är ett commitment större än vigsel va ?? FB vs Gud = 1-0)
 
(bara som ett sidospår: konstigt nog checkar det mest in ensamma damer här på stället just nu. What is God trying to tell me??? Är det straffet för att jag SKOJADE om giftermål igår? Och att jag friade till Cia?! Fast på låtsas bara!! Så om Gud hör bloggar, så vill jag säga att jag har ingenting emot giftermål, förlåt!)
Åsa vs Gud= 0-1.
 
 
Avslutade kvällen med att komma hem och hitta en, ja vad ska man säga, en förvirrad gäst. Hon hade många åsikter om rummet. Jo, vi vet att allt i amerika är stort, men hennes garderob hemma var större än det här rummet. Påstod hon. Så hon kunde inte stanna.
 
Så vad säger vi? God Bless America! And Good Night

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: